Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Turism

TURISM = TOURISM

Turismindustrin är en av de snabbast växande branscherna i världen och detta återspeglas även i den akademiska världen där programutbudet är stort. Bachelor in Tourism är den vanligast förekommande examensbenämningen på grundnivå. Närliggande program som Bachelor in Event Management och Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management är också vanliga bland Study Abroads studenter. Om man vill rikta in sig mer på själva resandet väljer man Travel Industry Management som inriktning.

På fortsättningsnivå finns program som Postgraduate Diploma of Tourism Management och Master of Tourism Management (Professional)

Det finns hundratals kurser att välja mellan. Allt från Destination Marketing, Event Planning och Club Management till Adventure Tourism, Ecotourism och Travel Industry Management

Oavsett om du väljer ett helt program eller kurser så har de gemensamt att de förbereder dig för ett yrkesliv inom en av det snabbast växande branscherna i världen!


BOKA STUDIERÅDGIVNING


Verkar det intressant? Vill du ha mer information? Klicka på länken nedan och boka en kostnadsfri studierådgivning!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.