Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Event Management

Konferenser, bröllop, konserter och festivaler - är det något som du skulle vilja arbeta med? Då kan Event Management vara din inriktning.

EVENT MANAGER = EVENT MANAGER

På grundnivå finns Bachelor of Business (Event Management) och den mer internationella, Bachelor of Business (International Event Management). Man kan även välja att läsa ett Advanced Diploma in Event Management med praktik. Det finns renodlade akademiska program och program där akademiska terminer varvas med avlönade praktikperioder. I det sistnämnda fallet betyder det att man har riktig arbetslivserfarenhet redan när man tar sin examen!

Det finns hundratals kurser att välja mellan. Allt från Destination Marketing, Event Planning och Club Management till Adventure Tourism, Ecotourism och Travel Industry Management. Du väljer själv vad som passar dig!

Oavsett om du väljer ett helt program eller kurser så har de gemensamt att de förbereder dig för ett yrkesliv inom en av det snabbast växande branscherna i världen.


BOKA STUDIERÅDGIVNING


Verkar det intressant? Vill du ha mer information? Klicka på länken nedan och boka en kostnadsfri studierådgivning!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.