Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Turism & Event

"Giving service with a smile" är ett av ledorden i branschen så om du gillar högt tempo, nya miljöer och människor är detta området för dig.
Här kombinerar du kunskaper i Ekonomi, Marknadsföring och Management med Event, Turism och/eller Hotellstudier. Allt för att bygga en karriär i en internationell miljö.

Programutbudet är stort. Diploma in Culinary Arts (Kock), Bachelor in Tourism, Bachelor in Event Management och Master of International Business in Hotel and Tourism Management är några av de populära program som erbjuds.

Det finns hundratals kurser att välja mellan. Allt från Destination Marketing, Event Planning och Club Management till Adventure Tourism, Ecotourism och Travel Industry Management

Det finns kortare och längre program, från en termin till flera år. Det finns också renoldade akademiska program och program där akademiska terminer varvas med avlönade praktikperioder. I det sistnämnda fallet betyder det att man har riktig arbetslivserfarenhet redan när man tar sin examen!

Oavsett om du väljer ett helt program eller kurser så har de gemensamt att de förbereder dig för ett yrkesliv inom en av det snabbast växande branscherna i världen.

Tveka inte att kontakta oss, vi kan hitta de program/kurser som passar just dig!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.