Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Teknik & IT

Vill du tillhöra morgondagens vinnare?

Det största området inom Teknik är ingenjörsämnena och här finns breda inriktningar som maskin, bygg och el/data samt de mer specialiserade som bioteknik, mekatronik och rymdteknik.

Som student har man möjlighet att studera ett helt program eller en till två terminer med valbara kurser.

Study Abroad har många studenter som studerar på en teknisk högskola i Sverige och som förlägger sitt valbara block utomlands. Populärt är att kombinera kurser inom sitt ingenjörsämne och kurser i Ekonomi. University of California San Diego, University Technology Sydney och Hawaii Pacific University är bra val för denna studentkategori eftersom de har intressanta och tillgodoräkningsbara kurser inom båda ämneskategorierna.

Arbetsmarknaden inom IT-sektorn växter ständigt och på samma sätt växer utbildningssektorn inom detta område. Bachelor of Computer Games, Bachelor of Technology Development och Bachelor of Multimedia Design är nya program som kommit under de senaste åren. Populära kurser bland Study Abroads studenter är IT Security, Database Management, Advanced XML, Modular Progamming och Strategic IS Management.

 

 
 
 

 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.