Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Språk

Det snabbaste och enklaste sättet att lära sig ett språk är att studera det i det land där det faktiskt talas! Tänk bara hur mycket lättare det är att lära sig Spanska i Barcelona, Japanska i Tokyo, Kinesiska i Peking eller Franska i Chamonix än här hemma i Sverige.

Som fulltidsstudent på en språkskola studerar du vanligtvis 4 timmar per dag och dina lektioner är ofta schemalagda på förmiddagarna. Eftermiddagarna ägnas åt att upptäcka och lära känna det lokala samhället. Ett effektivt sätt att praktisera sina nyvunna språkkunskaper är att prata med den lokala befolkningen.

Ett annat alternativ för dig som är intresserad av att studera språk är att kombinera akademiska kurser på ett utländskt universitet med en språkkurs på detsamma. De akademiska kurserna läses på engelska och språkkursen på det lokala språket. Det finna akademiska kurser inom de flesta områden, men ekonomi är särskilt populärt. Denna unika möjlighet erbjuds av Universidad Nebreja i Madrid (Spanska), Hawaii Pacific University (Engelska) och Institute for Asian Studies - Peking University (Kinesiska). Läs mer om detta under respektive universitet.

Man kan givetvis också läsa språk på en del av våra andra samarbetsuniversitet. Man kan till exempel läsa Italienska på La Trobe University i Melbourne och Spanska på University of California San Diego. Dock erbjuder inte alla universitet språkkurser på grundnivå, utan i flertalet fall krävs mycket goda kunskaper i språket vid kursstart.

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.