Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Psykologi & Sociologi

Inom ramen för ämnesområdena Psykologi & Sociologi ryms även Antropologi.

Programutbudet inom Psykologi är oerhört omfattande och erbjuder inriktningar som Applied Positive Psychology, Health Psychology och Psychology of Coaching. Bland Study Abroads studenter som studerar utomlands en termin eller två, är det framför allt Consumer Behavior, Organisational Psychology och Introduction to Psychology som är populära kurser.

(Man ska vara medveten om att en Bachelor of Psycology inte motsvarar leg. psykolog enligt den svenska normen)

Ämnesområdet Sociologi rymmer program och kurser som är inriktade antingen mot det som motsvarar en svensk socionomexamen: Bachelor of Social Work eller Bachelor of Social Sciences, eller till de mer specialiserade alternativen som Youth Work, Counseling och Urban Sociology för att nämna några.

Antropologi betyder läran om människan eller vetenskapen om människan och människosläktet. Populära program och kurser inom Socialantropologi är studier av olika kultur- och samhällstyper och av människan som en samhällsvarelse.

Tveka inte att kontakta oss, vi kan hitta de program/kurser som passar just dig! 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.