Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Natur & Miljö

Att miljöfrågor har blivit viktiga i Sverige under de senaste åren har knappast undgått någon. Framför allt universiteten i Australien har mycket forskning och utbildning inom detta område. Det finns breda men omfattande program som Bachelor of Environmental Science och Master of Environmental Management till mer specialiserade kurser som Carbon Management, Atmospheric Processes and Climate och Sustainable Cities för att nämna några. Program och kurser i Hållbar Utveckling finns också i stor utsträckning.

Det naturvetenskapliga området är ännu vidare. Här återfinns program och kurser inom Biologi, Bioteknik, Fysik, Matematik, Marinbiologi, Kemi och Veterinär & Djurvård. Olika universitet är specialiserade inom olika naturvetenskapliga discipliner, så enklast är att boka tid med en studierådgivare från Study Abroad för att finna det alternativ som passar dig bäst

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.