Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Ekonomi

Ekonomi är det bredaste och mest populära utbildningsområdet bland Study Abroads studenter.

EKONOMI = BUSINESS ELLER BUSINESS ADMINISTRATION

Här finns de generella programmen som Bachelor of Business  och Bachelor of Science in Business Administration på grundnivå. På fortsättningsnivå är Master of Business Administration (MBA) den mest eftersträvade examen. Man bör dock ha arbetat ett par år mellan att man läst sin Bachelor och sin MBA om man vill ha ut så mycket som möjligt av sin karriär. Många studenter som har läst en grundexamen i ekonomi väljer ofta att specialisera sig på masternivå och läser då exempelvis Master of Professional Accountancy eller Master in Brand Management, men det finns många andra alternativ. 

Bland grundkurserna i Ekonomi är Introduction to Business den mest valda kursen och det är inte så konstigt då det är kunskaper som alla behöver, oavsett ämnesinriktning.

Oavsett om du väljer generella eller specialiserade program och kurser så har de gemensamt att de förbereder dig för ett yrkesliv inom affärsvärlden oavsett om det är som anställd, chef eller egen företagare.


BOKA STUDIERÅDGIVNING


Verkar det intressant? Vill du ha mer information? Klicka på länken nedan och boka en kostnadsfri studierådgivning!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.