Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Ekonomi & Företagande

Ekonomi & Företagande är ett av de bredaste utbildningsområdena och det mest populära bland Study Abroads studenter. Här finns generella program som Bachelor of Business och Master of Business Administration (MBA). Kurser som Introduction to Marketing, General Management och International Business är attraktiva och kan läsas på de flesta universitet som Study Abroad har samarbete med.

Vill man specialisera sig, finns det hundratals olika möjligheter på programnivå. Bachelor of International Business, Bachelor of Sport Management, Master of Professional Accountancy och Master in Brand Management är bara några av de hundratals program som erbjuds Study Abroads studenter. När det gäller specialiserande kurser finns det tusentals och åter tusentals att välja bland. Populära kurser är Fashion Business, Marketing in a Global Economy, How to do Business in Asia, Financial Planning, Marketing Communication och Real Estate Development.

Möjligheten att få arbetslivserfarenhet redan under studietiden är eftertraktat av många studenter och detta erbjuds ekonomistuderande i New York, Sydney och San Diego. Läs mer om detta under Ekonomi & Praktik.

Oavsett om du väljer generella eller specialiserade program och kurser så har de gemensamt att de förbereder dig för ett yrkesliv inom affärsvärlden oavsett om det är som anställd, chef eller egen företagare.

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.