Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Kalifornien

Välkommen till den mest folkrika delstaten i USA och den tredje största till ytan. Belägen vid den fantastiska västkusten och med metropoler som Los Angeles, San Diego och San Francisco, är Kalifornien en drömdestination för många studenter som vill plugga utomlands.

Kalifornien bjuder på fantastiska miljöer och geografin och klimatet varierar oerhört. Från Stillahavskusten med soldränkta stränder och Mexiko i söder, till mäktiga bergskedjan Sierra Nevada i öst, Mojaveöknen i sydöst och de mäktiga Redwoodskogarna i nordväst.

Här finns garanterat något för alla! Storstäderna i delstaten har ett oändligt utbud av nöjen, kultur, mat och shopping. I Kalifornien ligger även Hollywood som fortfarande gör de flesta av världens filmer och TV-program. Hit vallfärdar folk från hela världen som vågar drömma stort!

Utanför storstäderna blir naturen mer dramatisk och storslagen, städerna mer pittoreska och stränderna mer idylliska. Centrala Kalifornien domineras av det bördiga jordbruksområdet Central Valley där en stor del av USAs frukt och grönsaker produceras. Kalifornien står även för över 90% av landets vintillverkning i de stora vindistrikten med soldränkta druvfält och vingårdar att besöka.     

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.