Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Tampa

I amerikanska delstaten Florida hittar man staden Tampa med sina 380 000 invånare, vilket gör den till den 53e största staden i USA. Staden ligger i den västra delen av delstaten nära mexikanska golfen och den underbara och välkända stranden Tampa Bay. I området finner man bla. två stora universitet University of South Florida (USF) och University of Tampa (UT) där många studenter väljer att fortsätta sina studer efter en examen från Hillsborough Community College, som ligger också ligger i Tampa. 

Under somrarna ligger temperaturen på 30-34° på grund av det subtropiska klimatet och under kvällen ligger temperaturen på över 20°. Under vintern är det oftast kring 20 grader varmt och man kan bada i havet året om. 

Trots värmen är hockey en viktig del och laget som alla hejar på heter Tampa Bay Lightning. 

Tampa har även mycket resturanger och butiker och som student upplever man att man snabbt kommer in i samhället och den amerikanska kulturen. 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.