Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Bristol

Bristol är en stad i sydvästra England som har cirka 550 000 invånare i centralorten. Alltsedan medeltiden och fram till 1800-talet har staden varit en viktig importhamn och idag är hamnen även känd som ett livligt område med barer, caféer, restauranger och muséer. Staden är precis lagom stor för den som vill ha allt som en storstad kan erbjuda, förpackad i ett område som du enkelt kan utforska till fots eller med cykel.

Bristol erbjuder något för alla. Är du intresserad av historia kan du bland annat spana in världens äldsta teater, Theatre Royal, mäktiga Bristol Cathedral från medeltiden eller St Stephen's Church. Andra sevärdheter är vackra Clifton Village som erbjuder en magnifik vy över floden Avon som rinner genom staden och Clifton Suspension Bridge. Bristol är även känt för sin stora alternativa scen med gatukonst och musik, vilket speglar sig i stadens dynamiska pub-, restaurang och nattlivskultur.

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.