Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

James Cook University - Singapore

 


Allmänt:

James Cook University Singapore ägs av James Cook University Australia och har funnits i Singapore i 15 år. Dessa båda campus har ett nära samarbete och det finns möjlighet att dela upp sina studier så att man studerar på båda deras campus under tiden man läser ett program. 

Singapore är en relativt liten stad med många kulturer och där alla pratar engelska. Här är det varmt klimat året om och det är inte särskilt dyrt att resa till de andra öarna i Asien. 


Program & kurser:

Här kan du läsa ett helt program (bachelor degree eller master degree) eller fristående kurser. För att se vilka program och kurser som skolan erbjuder - klicka här.

 


Terminstider:

Du kan påbörja dina studier i mars, juli eller november och läser då tre terminer per år. Vill du ser mer exakta terminstider kan du klicka på denna länk

 


Terminsavgift:

Att studera på JCU i Singapore kostar ca 16 500 SGD - 20 000 SGD per år, beroende vilket program man läser. Här kan du läsa mer om kostnaderna för de olika programmen.

Vill du läsa fristående kurser varierar kostnaden något, beroende på antalet kurser:

- 4 kurser på grundnivå: 9 630 SGD
- 8 kurser på grundnivå: 19 260 SGD
- 4 kurser på master-nivå: 12 626 SGD

 


Boende:

Det finns inget boendealternativ på campus på JCU i Singapore, men personalen på skolan hjälper dig gärna hitta ett passande boende i närheten av skolan. Du kan också se vilka boendealternativ som finns om du klickar här

 

Försäkring:

Study Abroad rekommenderar även ”Studera utomlands”, en heltäckande försäkring utan självrisk, via Gouda försäkringsbolag. Försäkringen täcker exempelvis sjukvård, hemtransport vid sjukvård, överfallsskydd och vid rån, stöld och inbrott. Mer information hittar du här.

Försäkringen kan beställas per dag och anpassas efter din studieperiod. Den går att teckna 14 dagar före och upp till 14 dagar efter kursen har slutat. Här kan du teckna försäkringen.

 


Ansökningsinfo:

Har du frågor angående ansökan kontakta oss på info@studyabroad.se eller ring 031-151090 så hjälper vi dig. 

Vill du ha hjälp med att fylla i själva ansökan, boka en tid så kan du göra det på plats på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö eller följ stegen nedan. Har du ingen möjlighet att besöka ett av våra kontor kan vi givetvis hjälpa dig via Skype eller telefon.

- Skolans ansökningsformulär för program eller för fristående kurser (Study Abroad)
- Gymnasiebetyg på svenska och engelska
- Eventuella universitetsbetyg på svenska och engelska
- Testresultat för IELTS- eller TOEFL-test
- Passkopia
- 1 digitalt foto på dig i passtorlek
- Ansökningsavgift, 250 SGD - Payment Authorisation Form 
- Study Abroads ansökningsregler

Alla dokument skickas till info@studyabroad.se.

 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.