Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Genève & Montreux

Genève

Genève är Schweiz näst största staden belägen i. Staden breder ut sig på bägge sidor av den sydvästra delen av Genèvesjön och ligger i hjärtat av Europa. Röda korset grundades i just Genève och är nu en stark och självklar del av stadens profil.

Många stora organistationer har på grund av standes geografiska placering och landets neutrala och diplomatiska ställning valt att belägga sina huvudkontor här så som Förenta Nationerna europakontor, Världshälsoorganistationen och Internationella standardiseringsorganisationen (ISO). Alla dessa stora organisationers huvudkontor har också samlat en mängd företag och stora center för internationella kongresser och sammanställningar.

Montreux

På grund av sin vackra placering precis intill Genèvesjön och Alpernas fot har staden ett mycket behagligt medelhavsklimat och en hög levnadsstandard. Staden är välkänd för sin jazz festival och en rik intressant historia och den väldigt vackra staden staden har vunnit priser för bevarande och utvecklande av sitt arkitektoriska arv. Trots närheten till Alperna och en fantastisk natur är det bara 1 timmer körväg till Genevs internationella flygplats.

Skulle du vilja se mer av Europa är storstäder som Zürich och Milano i Italien inom nära räckhåll med tåg. 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.