Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Nya Zeeland

Nya Zeeland är ett land med en underbar natur. Här hittar besökaren alltifrån glaciärer, stora floder och djupa klara sjöar till stora skogar, långa stränder och ett varierande växtliv. Nya Zeeland är även känt för att vara ett riktigt äventyrsland. Här hoppar man bungyjump, simmar med delfiner, hoppar fallskärm, riversurfar, klättrar i berg och åker forsränning i grottor. Du får möjlighet att lära känna en befolkning som är välkänd för sin gästfrihet och vänlighet. Dessutom har du möjlighet att uppleva alla årstider i alplandskap, vid kusterna eller inlandets kullar.

Aktiviteter

Nya Zeeland är ett "Mecka" för alla äventyrs- och sportintresserade människor. Ovanför marken kan du testa på bungyjumping, fallskärmshoppning och "skydiving". På land finns möjligheter till fina promenader, mountainbike, skidåkning, ridning och bergsklättring. Under marken finns chanser till utforskning av grottor medan man på vattnet kan utöva rafting, kanot, surfing och vattenskidåkning. Den mest populära aktiviteten bland Nya Zeelandare är "tramping" (vilket betyder hiking eller promenader). Tusentals kilometer av markerade leder och mötesplatser gör detta till ett "enkelt" och billigt nöje för alla. Nya Zeeland är också en av de mest populära destinationerna, i den södra hemisfären, för skidåkning och andra vintersporter. Snön faller vanligtvis mellan juni och oktober och de största skidanläggningarna är utspridda på både den norra och den södra ön. Det kan kännas som att studier på Nya Zeeland tar dig väldigt långt hemifrån, men med allt som finns att göra och se här kommer du inte ha tid att längta hem!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.