Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Kamloops

Kamloops ligger vackert beläget i sydvästra Kanada vid Thompsonfloden och Kamloops sjön. Det är en mellanstor stad med ca. 90 000 invånare.

Staden är känd som ”The Tournament Capital of Canada” och är arrangerar över 100 turneringar varje år. Kamloops har därför flera sportanläggningar som Tournement Capital Centre och Tournament capital ranch. Staden har även flera kulturella events som arrangeras årligen som musikfestivaler och utställningar. Det finns också en hel del gallerier, teatrar och konserthus.

Kamloops är en perfekt stad för dig som gillar utomhusaktiviteter! Flera vackra vandringsleder utgår härifrån och mountain biking är en populär sport som invånarna ägnar sig åt. Alla sjöar som är belägna runt staden gör det också till en perfekt stad för flera vattensporter som kayaking, simning, vattenskidor och wakeboard. Även sportfiske är ett populärt nöje. Under vintermånaderna täcks staden av snö och på de frusna sjöarna byts aktiviteterna ut till skridskoåkning och hockey.

Den vackra placeringen kan göra att du aldrig vill lämna staden men om du blir sugen på en roadtrip ligger Vancouver 4 timmar bort, Seattle 5 timmar bort och dessutom finns det ett flertal vackra utflyktsmål endast en timmes bilfärd från staden.

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.