Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Frankrike

Frankrike har något för alla där du kan dra nytta av landets varierande terräng med sol & bad på Rivieran ena dagen eller varför inte skidåkning i de franska alperna, andra dagen? Allt detta på rimliga avstånd gör Frankrike till ett mycket attraktivt och varierat land och med ett stort utbud av olika aktiviteter.

Med detta följer även ett mycket varierande klimat och under sommaren åker många till Medelhavet för att svalka sig med sol och bad, till Alperna för en härlig naturupplevelse, eller till norra Frankrike där sommaren är sval och behaglig.

I söder gränsar landet mot Spanien och Andorra och åt öster mot Italien, Monaco och Schweiz. Nära gränsen till Spanien finns det riktigt mysiga och genuina franska kuststädet som är väl värda ett besök.

I Frankrike hittar du även en av världens mest betydelsefulla globala städer, nämligen Paris som även ses som modets och gastronomins huvudstad. Det är en attraktiv stad som årligen besöks av över 30 miljoner turister, vilket även gör den till en av Europas mest besökta städer. En mer inspirerande plats för att studera mode och design går knappast att hitta!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.