Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Townsville


Townsville ligger på den nordöstra kusten av Queensland. Här skiner solen över 320 dagar om året! Med sina cirka 180 000 invånare betraktas staden av lokalbefolkningen som den inofficiella huvudstaden i norra Queensland.

Townsville har en livlig, ung befolkning, med tusentals studenter och är en modern stad med riktigt bra shopping, ett pulserande nattliv och ett stort utbud av kultur och nöjen. I staden finns massor av sevärdheter att utforska. Promenera längs med The Strand, en vacker esplanad intill stranden med trevliga restauranger, kaféer och parker. Besök Reef HQ, ett gigantiskt akvarium med fiskar och levande koraller eller spana in någon av stans utmärkta museer. Flodparksattraktionen som ligger på Ross Rivers strand, är också värd ett besök.

Townsville omges av ett naturparadis och för dig som älskar äventyr är detta en perfekt stad att plugga i. Inte långt ifrån staden kan du utforska öken, bestiga berg, se tropiska öar, våtmarker, regnskogar och fantastiska stränder.

En av de största sevärdheterna är förstås det Stora Barriärrevet. Dyk eller snorkla i ett av världens mest spektakulära undervattenslandskap som erbjuder en garanterad wow-upplevelse. Eller packa din ryggsäck och vandra i fantastisk natur i Hinchinbrook, svalka dig under ett vattenfall och njut av tropisk regnskog på Paluma.

Endast 20 minuters båtresa från Townsville ligger den tropiska paradisön Magnetic island som är omgiven av avskilda vikar, 23 gyllene stränder och magnifik natur. Listan är oändligt lång över vilka äventyr som väntar runt hörnet! Plugga i Townsville och få upplevelser för livet!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.