Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Sydney

Soliga Sydney är en fantastisk metropol som erbjuder en perfekt kombination av storstadspuls och strandliv. Staden som en gång i tiden var en kolonial utpost, är idag ett globalt, kulturellt och ekonomiskt centrum. Med sina närmare fem miljoner invånare, är Sydney den mest folkrika staden i Australien.

Sydney har beskrivits som en kompromisslös, energisk och ambitiös stad där allt är möjligt! Här händer det alltid något spännande och atmosfären lockar till sig människor från världens alla hörn, vilket avspeglar sig i stadens internationella kultur och sköna vibe. Är du en livsnjutare så ska du definitivt plugga i Sydney!

Hit kommer miljontals besökare varje år för att uppleva staden och dess sevärdheter. Sydney Opera House är stadens främsta landmärke och bör ses, liksom Sydney Harbour National Park och Sydney Harbour Bridge.

Bondi Beach ligger ett stenkast från centrum och bjuder på vackra vidsträckta stränder där du kan luta dig tillbaka och ta en paus från stadslivet. Staden är grön och full av parker och växtlighet och betongdjungeln rymmer även vilda djur lite här och var!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.