Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Perth

Perth är en storstad i Western Australia, den största delstaten i Australien som utgör nära en tredjedel av landet. Omgiven av öken, tronar staden själv med cirka 200 mil till närmaste grannstad. Det är till och med närmare härifrån till Singapore än vad det är till Sydney! I denna avslappnade, kontinentala stad finns det otaliga barer, klubbar och restauranger och marknader centrerade kring Northbridge och Fremantle att upptäcka.

Belägen vid Indiska ocenanen, är staden idealisk för dig som gillar strandlivet och havet. Här kan du dyka, surfa, snorkla och njuta av fantastiska stränder. Vildmarken runtomkring bjuder på vandring, klättring och vilda djur i världslass.

Ta en tur till paradisön Rottnest Island. Här kan du se på koraller, fiska eller simma. Eller besök Pinnacles Desert i Nambung National Park: ett magiskt ökenlandskap med kalkformationer som skjuter rakt ur marken och är flera meter höga!

Med flest soltimmar i hela Australien kan det inte bli fel. Vintern här är kort och ljummen med en medeltemperatur runt 18 grader medan sommaren är lång och torr med en behaglig temperatur runt 28 grader. Ta chansen idag och plugga i Perth!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.