Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Gold Coast

Med orörda gyllene stränder på ena sidan och regnskogar på andra så är det ingen överraskning att Gold Coast är ett av Australiens främsta turistmål och en populär studentort. Staden har i nuläget över 500 000 invånare, men regionen växer så det knakar.

Guldkusten har ett levande kulturliv med teater, konstutställningar och musik. Det finns även gott om nattklubbar, nöjesparker, stora köpcentra, biografer och otaliga restauranger som serverar äkta mat från hela världen.

Här kan kan du lära dig att surfa, gå med i ett lokalt idrottslag och träna på ett hundratal olika sätt. Varför inte sila sand mellan tårna på någon av de fantastiska stränderna på den fem mil långa kusten? Här finns något för alla! I inlandet väntar dessutom regnskogar på att utforskas och de gröna bergen Mount Tamborine för den som gillar naturupplevelser utöver det vanliga.

Guldkustens lokalbefolkning är i allmänhet känd för sin tillbakalutade och avslappnade inställning till livet, vilket lätt smittar av sig. Låt dig inspireras och ta chansen att plugga i Gold coast!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.