Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Brisbane

Om du vill plugga i en kreativ, ung stad där klimatet är behagligt varmt året runt med närhet till guldkustens fantastiska stränder, då har du hamnat rätt!

Brisbane är huvudstad i solskensstaten Queensland med en befolkning på cirka två miljoner människor, vilket gör den till tredje största staden i Australien. Det är utan tvekan en av östkustens mest levande, avslappnade och vänligaste huvudstäder och därför väljer många att plugga i Brisbane.

Brisbane är den snabbast växande staden i Australien och här kommer du aldrig att ha långtråkigt. Staden myllrar av marknader, shopping, nöjen och kultur. Genom centrum flyter Brisbane River och längs med floden ligger Southbank som är ett populärt område med mysiga parker och restauranger. Känner du för att ta ett dopp så går det utmärkt att göra på den fina anlagda sandstranden som ligger mitt i city.

Om du vill ta en paus från stadens puls är möjligheterna många. Med Sunshine Coast i norr och Gold Coast i söder bjuder omgivningarna på allt från världens största sandö Fraser Island och fantastiska vita stränder till vild outback och fascinerande regnskogsområden. Brisbane är förövrigt en bra utgångspunkt för att utforska några av de häftigaste platserna i Australien. Ta chansen idag och plugga i Brisbane!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.