Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Italienska

Vill man jobba eller studera i Italien kommer man inte långt med att bara kunna tala svenska och engelska. De flesta italienare talar ingen eller dålig engelska, vilket gör att de kräver att du ska tala italienska. Om man inte gör det sedan tidigare, erbjuder vi studier för att du ska lära dig just det.

Study Abroad erbjuder studier i Italiens bästa stad - Milano. Här finns allt för den som är intreserad av design, mode, konst, musik, sport eller mat. Vi erbjuder även kurser i italienska i Rom. Rom passar dig som är intresserad av arkitektur, konst och som vill uppleva livet i den italienska huvudstaden.

GENERELL KURS ELLER STUDIEFÖRBEREDANDE

Som student kan du läsa generell italienska där du lär dig italienska för att kunna leva och bo i Italien.

Om du har tänkt att studera vidare på universitet i Italien erbjuder vi specialanpassade kurser för detta, där det finns olika inriktningar:

• Mode
• Design
• Konst & Kultur
• Ekonomi
• Tekniska ämnen

VILKET KURSVAL PASSAR DIG?

  • Standardkurs - för dig som vill vara flexibel och läsa 20 timmar i veckan
  • Intensivkurs - för den som vill lära sig italienska snabbt och effektivt
  • Språkkurs och praktik – för dig som vill använda det inlärda språket i verkliga livet

Man kan även läsa intensivkurser, one-to-one-kurser eller landsspecifika kurser så som italienska+matlagning, italienska+foto och italienska+mode!

STUDIEMEDELSBERÄTTIGANDE FRÅN CSN - SPRÅKSKOLA

Alla våra språkskolor i Italien berättigar dig till att söka CSN-studiemedel om du läser minst 3 veckor heltid. De flesta av Study Abroads studenter studerar dock under en längre tid (20 veckor) för att verkligen hinna lära sig italienska och komma in i det italienska samhället.

ITALIENSKA SOM UNIVERSITETSÄMNE

Du kan även läsa italienska som en akademisk kurs på universitetet och kombinera det med andra akademiska studier. Denna möjlighet finns i USA och Australien. Om du studerar italienska som akademisk kurs krävs det att du läser italienska på rätt nivå och att du studerar på heltid och under minst 13 veckor.


BOKA STUDIERÅDGIVNING


Verkar det intressant? Vill du ha mer information? Klicka på länken nedan och boka en kostnadsfri studierådgivning!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.