Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Praktik utomlands

Att kombinera praktik och studier blir allt mer vanligt. Att arbeta internationellt och bygga på sin arbetserfarenhet under studietiden är mycket meriterande.

Ett flertal universitet har insett vikten av att erbjuda praktik i samband med studierna och har därmed startat samarbeten med företag för att kunna erbjuda denna möjlighet. Studerar du exempelvis fristående kurser, ett kandidatprogram eller ett masterprogram finns möjligheten att kombinera dina studier med praktik. 

Ett universitet som erbjuder denna möjlighet är State University of New York – New Paltz. Här kan du läsa en fristående termin med kombinerade studier på universitetet i 9 veckor och praktik på Manhattan i  8 veckor. Universitetet ordnar en skräddarsydd praktik och dessutom ingår boende både på universitetets campus och på Manhattan i terminsavgiften. Skolan är välkänt för sitt nära samarbete med näringslivet och ett flertal stora företag  erbjuder praktikplatser inom bland annat marknadsföring, kommunikation, PR och management. Några av dessa är: DKNY, SEB, Sony - Music Entertainment, Jimmy Choo och Michael Kors.

Är du intresserad av att studera på SUNY – New Paltz  eller ett annat universitet med denna möjlighet? Välkommen till oss så berättar vi mer!

 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.