Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Jobba hos oss!

Study Abroad söker ny stjärna i Stockholm!

Är du snabbtänkt, älskar att bygga relationer och brinner för utlandsstudier, då kan vi vara din nya arbetsgivare.

Vad behöver du mer ha? Givetvis en akademisk examen, minst på kandidatnivå. Extremt meriterande om du studerat utomlands hela eller delar av din utbildning. Vi förutsätter även att du är tvåspråkig i svenska och engelska.

Arbetslivserfarenhet? Det vill vi gärna att du har också. Så att du vet vad det betyder att jobba.

Vad kommer du att få göra på jobbet? Du kommer att hjälpa svenska studenter att hitta sin akademiska dröm. Rådgiva, inspirera och finnas som ett stöd längs resans gång. Sedan fungerar du som en förlängning av det utländska lärosätet och hjälper även studenten med ansökningshandlingarna till universitetet, till CSN och eventuella visum.

Vad gör du mer? Du är ute och föreläser om utlandsstudier på gymnasieskolor och universitet i Sverige. Du arbetar vidare med de akademiska nätverken som vi har.

Som en bonus i det här jobbet, så får du även resa internationellt och besöka några utav våra partneruniversitet. Kanske går din nästa tjänsteresa till Sydney? Eller Berlin? Eller Los Angeles?

Känns detta som ett jobb för dig? Skicka gärna CV senast 6:e maj 2019 till lena.westman@studyabroad.se

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.