Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Macquarie University erbjuder nu alla svenska studenter som blir antagna ett stipendium!

Stipendiet är på 10 000 AUD per år och ges automatisk när du som svensk student blir antagen. Vi på Study Abroad hjälper dig kosntadsfritt med ansökan till universitet. Vill du läsa mer om universitet och stipendiet kan du göra det här.

Torsdagen den 25 Januari, kl 16.00, kommer GBS (Geneva Business School)  tillsammans med Study Abroad ha ett seminarium om skolan. Vi kommer att gå igenom vad det finns för studiealternativ, vilka program man kan studera, hur det fungerar med en sk Top-up degree om man har en svensk YH examen. 

GBS har campus i Barcelona, Madrid och Genève. Har finns det flera olika kandidatprogram inom Business med flera olika inriktningar samt master utbildningar inom Business.

Vi går även igenom om hur man gör för att ansöka samt hur det fungerar med studiemedel ifrån CSN under seminariet. 

Anmälan sker genom att maila info@studyabroad.se och när vi har fått din anmälan kommer vi att skicka ut en länk till webinariet. 

Vill du studera utomlands i sol och värme?

University of the Sunshine Coast erbjuder nu ett stipendium vilket ger 15% rabatt på terminsavgiften under hela studieperioden. Detta stipendium gäller alla nya antagna under perioden fram till och med sista December 2022.

Läs mer om USC HÄR.

Kontakta oss på Study Abroad, så berättar vi mer och hjälper dig med ansökan.

 

Funderar du på att studera design, kommunikation, grafisk design eller animation? Vi har ett flertal skolor i Europa som erbjuder program inom just dessa områden. Flera av dem är också riktigt prisvärda! 

Vad sägs till exempel om NABA eller Istituto Marangoni i Italien? Milano är en riktig modestad med inspiration för skapande överallt och du kan läsa hela utbildningen på engelska! Känner du att London eller Paris passar dig bättre har Istituto Marangoni campus även i dessa städer.

Är du mer lockad av Berlins kreativa, ungdomliga stadspuls så kan Atelier Chardon Savard eller Macromedia University vara rätt val för dig. Här studerar du modedesign, kommunikation och media centralt i Berlin. Du får dessutom jobba med projekt ute på lokala företag!

Det finns fortfarande möjlighet att påbörja studierna redan nu i höst! Kontakta oss, så berättar vi mer och hjälper dig med ansökan.

 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.