Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Är du konstnärligt lagd och vill läsa ett masterprogram i Italien? Nu har du chansen på ett riktigt bra stipendium!

NABA är Italiens största privata universitet med design-inriktning och erbjuder ett brett utbud av program relaterade till design. Just nu erbjuder NABA ett begränsat antal stipendier på 25-60% avdrag på en två-årig Master-utbildning, passa på att ansök IDAG! Sista ansökningsdag är den 18e oktober 2019. 

Kontakta oss på Study Abroad, så berättar vi mer och hjälper dig med ansökan.

Slå två flugor i en smäll - planera din framtid samtidigt som du sommarnjuter! I sommar bjuder vi nämligen på glass till dig som kommer på rådgivning. 

Vi har öppet hela sommaren och hjälper dig mer än gärna hitta det studiealternativ som passar just dig. Kontakta info@studyabroad.se eller 031-151090 för en svalkande stund på vårt kontor!

 

Missa inte att följa Marwa i Brisbane som denna veckan tar över vår Instagram! Bli inspirerad av hennes fina bilder från University of the Sunshine Coast och få svar på alla frågor du har om studier i Australien. Marwa har dessutom gjort praktik hos oss på Study Abroad, så passa på och ställ frågor!

Funderar du på att studera design, kommunikation, grafisk design eller animation? Vi har ett flertal skolor i Europa som erbjuder program inom just dessa områden. Flera av dem är också riktigt prisvärda! 

Vad sägs till exempel om NABA eller Istituto Marangoni i Italien? Milano är en riktig modestad med inspiration för skapande överallt och du kan läsa hela utbildningen på engelska! Känner du att London eller Paris passar dig bättre har Istituto Marangoni campus även i dessa städer.

Är du mer lockad av Berlins kreativa, ungdomliga stadspuls så kan Atelier Chardon Savard eller Macromedia University vara rätt val för dig. Här studerar du modedesign, kommunikation och media centralt i Berlin. Du får dessutom jobba med projekt ute på lokala företag!

Det finns fortfarande möjlighet att påbörja studierna redan nu i höst! Kontakta oss, så berättar vi mer och hjälper dig med ansökan.

 

Study Abroad söker ny stjärna i Stockholm!

Är du snabbtänkt, älskar att bygga relationer och brinner för utlandsstudier, då kan vi vara din nya arbetsgivare.

Vad behöver du mer ha? Givetvis en akademisk examen, minst på kandidatnivå. Extremt meriterande om du studerat utomlands hela eller delar av din utbildning. Vi förutsätter även att du är tvåspråkig i svenska och engelska.

Arbetslivserfarenhet? Det vill vi gärna att du har också. Så att du vet vad det betyder att jobba.

Vad kommer du att få göra på jobbet? Du kommer att hjälpa svenska studenter att hitta sin akademiska dröm. Rådgiva, inspirera och finnas som ett stöd längs resans gång. Sedan fungerar du som en förlängning av det utländska lärosätet och hjälper även studenten med ansökningshandlingarna till universitetet, till CSN och eventuella visum.

Vad gör du mer? Du är ute och föreläser om utlandsstudier på gymnasieskolor och universitet i Sverige. Du arbetar vidare med de akademiska nätverken som vi har.

Som en bonus i det här jobbet, så får du även resa internationellt och besöka några utav våra partneruniversitet. Kanske går din nästa tjänsteresa till Sydney? Eller Berlin? Eller Los Angeles?

Känns detta som ett jobb för dig? Skicka gärna CV senast 6:e maj 2019 till lena.westman@studyabroad.se

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.