Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Study Abroad söker ny stjärna i Stockholm!

Är du snabbtänkt, älskar att bygga relationer och brinner för utlandsstudier, då kan vi vara din nya arbetsgivare.

Vad behöver du mer ha? Givetvis en akademisk examen, minst på kandidatnivå. Extremt meriterande om du studerat utomlands hela eller delar av din utbildning. Vi förutsätter även att du är tvåspråkig i svenska och engelska.

Arbetslivserfarenhet? Det vill vi gärna att du har också. Så att du vet vad det betyder att jobba.

Vad kommer du att få göra på jobbet? Du kommer att hjälpa svenska studenter att hitta sin akademiska dröm. Rådgiva, inspirera och finnas som ett stöd längs resans gång. Sedan fungerar du som en förlängning av det utländska lärosätet och hjälper även studenten med ansökningshandlingarna till universitetet, till CSN och eventuella visum.

Vad gör du mer? Du är ute och föreläser om utlandsstudier på gymnasieskolor och universitet i Sverige. Du arbetar vidare med de akademiska nätverken som vi har.

Som en bonus i det här jobbet, så får du även resa internationellt och besöka några utav våra partneruniversitet. Kanske går din nästa tjänsteresa till Sydney? Eller Berlin? Eller Los Angeles?

Känns detta som ett jobb för dig? Skicka gärna CV senast 6:e maj 2019 till lena.westman@studyabroad.se

Drömmer du om att studera i Melbourne? Har du bra betyg och vill studera på ett topprankat universitet? Just nu kan Monash University garanterat ge stipendium till alla europeiska studenter som blir antagna! Läs mer här

 

 

 

Drömmer du om att studera i Australien, men är orolig över kostnaderna? Ingen fara! Just nu kan du få 100% stipendium på University of Technology Sydney, ett av Australiens största universitet beläget mitt i Sydney. Trots den tekniska profilen har skolan även många bra utbildningar inom bland annat business och design.

 

Kontakta oss, så berättar vi mer om stipendiemöjligheterna!

 

 

Lockas du av spansk kultur, många soltimmar och nära till havet? Då är Barcelona staden för dig! Vi kan erbjuda EU Business School och Geneva Business School som båda ligger centralt i Barcelona och har flera olika program inom business. Du kan läsa kandidat, master degree eller, om du har studerat på YH tidigare, göra en så kallad "top-up degree" och få en kandidatexamen på ett år.

 Vill ni veta mer om skolorna och livet i Barcelona? Kom och träffa skolornas representanter! Vi bjuder på spanskt bubbel och tilltugg!

Stockholm: 8/5 kl 17.00
Göteborg: 
9/5 kl 17.00

 

Det kostar inget att komma på eventet och du får gärna ta med en kompis. Anmäl dig till info@studyabroad.se, så ses vi där!

 

Vill du ha möjligheten att göra praktik i San Francisco? Varför inte läsa ett Business Certificate på San Francisco State University ett år och sedan göra OPT? Skolan ligger centralt och har nära till flera stora företags huvudkontor. 

Kontakta oss så berättar vi mer! 

 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.