Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

 

Funderar du på att studera i Storbritannien till hösten? Nu är det hög tid att söka! Här får du uppleva en ny kultur, men har ändå nära hem till Sverige. De flesta skolorna har bra priser så studiemedlet från CSN kan ofta täcka en hel utbildning, utan att du behöver lägga till ur egen ficka.

 

Du hittar alla skolorna här och självklart hjälper vi dig med hela ansökningsprocessen.

 

 

Bond University är det största privata universitetet i Australien och de har särskilt bra program inom juridik, ekonomi samt IT. Här studerar du i små klasser och ett stenkast från skolan hittar du långa vita stränder som passar utmärkt för surfing. Oavsett om du vill studra fristående kurser, läsa en bachelor degree eller göra din master så finns det goda möjligheter att anpassa kurserna och terminerna så att de passar just dina önskemål. Har du studerat på yrkeshögskola i Sverige finns det också möjlighet att bygga på din examen och göra en så kallad "Top-Up Degree" för att få en bachelor degree. 

Den 28 januari kommer skolans representant Matt till Clarion Hotel Post (Drottningtorget 10) i Göteborg för att berätta mer om Bond University, Gold Coast och Australien samt svara på dina frågor. Självklart finns också vi på Study Abroad på plats för att hjälpa dig hitta rätt alternativ. Vill du delta på eventet kan du klicka här och har du frågor är du alltid välkommen att kontakta info@studyabroad.se.

 

 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.