Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Om Study Abroad

Study Abroad grundades 1991 och är idag den ledande förmedlingen i Sverige för utlandsstudier. Study Abroad är specialiserade på utlandsstudier på en akademisk nivå och hos oss får du hjälp av experter inom de utländska universitetssystemen. Vi erbjuder konsultation och handläggning helt kostnadsfritt på våra kontor eller online. 

Study Abroad samarbetar med ett stort antal universitet, college och språkskolor runt om i världen.
Vi erbjuder en personlig service och ser fram emot att hjälpa dig ta steget utomlands. Våra kontor ligger centralt i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Hos oss på Study Abroad får du hjälp med:

  • Rådgivning kring studieval
  • Personlig handläggare
  • Ansökan till valt universitet
  • CSN
  • Visumansökan
  • Utlandsstudieförsäkring


Utlandsstudiemässan
Två gånger om året arrangerar vi en utlandsstudiemässa i Stockholm, Göteborg och Malmö. Där erbjuds tillfälle att träffa college och universitet från olika delar av världen. Information om mässorna och utställare presenteras i vår kalender inför varje mässa. 

Historia
När vi startade 1991 hette vi CIS, Center for International Studies. 2007 gick vi samman med New World Studies och som ett led i vår internationalisering bytte vi den 1 september 2010 namn till Study Abroad.

 

 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.