Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Studera på Macromedia University - ett onlineseminarium!

Oct 18, 2018

Vill du studera på Macromedia University, eller är du bara nyfiken på skolan och vill veta mer? Då är du varmt välkommen att delta i ett onlineseminarium den 18:e oktober, 16.00. För att anmäla dig, mejla lars.garvik@studyabroad.se

Macromedia University är ett privat universitet som är specialiserade på utbildningar inom media, kommunikation, management och design. Universitetet är välkänt för sitt nära samarbeta med näringslivet och redan under första terminen gör studenter projekt tillsammans med stora företag. Som student kan man studera på Macromedia University i Berlin, Hamburg eller München.

Universitet har små klasser som oftast består av ca 15-30 studenter och utbildningarna ges på engelska. Universitets kandidatexamen är vanligtvis på 3,5 år och då läser studenterna en termin utomlands i till exempel Australien, USA, Sydkorea, Thailand, Kanada eller Argentina. I kandidatprogrammen ingår det även praktik.

Vi ses på seminariet! 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.