Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Arcata

Arcata är en charmig stad med cirka 17000 invånare som ligger i norra delen av Humboldt Bay i Humboldt County, 45 mil norr om San Francisco. Staden grundades 1850 som en bas för virke men är idag mer känd som norra kustens mest progressiva stad när det kommer till ekologisk hållbarhet. Det kanske inte är så konstigt med tanke på stadens omgivningar som stoltserar med fantastiska gamla redwoodskogar, höga berg och vild kust.

Arcata är även känd som en av västvärldens bästa högskoleorter med ett utmärkt utbud av kaféer, klubbar, konstgallerier, restauranger och bokhandlar. Intill campusområdet öppnar sig ett paradis för den äventyrslystna. Inom bara några minuter från campus kan du cykla, paddla kanot och kajak, klättra, vandra, surfa och mycket mer. Tidningen National Geographic Adventure har omnämnt Arcata som en av de bästa äventyrsdestinationerna i USA. Staden med omnejd erbjuder också en massa roliga årliga festivaler och evenemang. Ta chansen idag och plugga i Arcata!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.