Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Martin

Land: Australien
Stad: Sydney, Brisbane


Allmänt:

Martin har två olika campus med centrala lägen i Sydney och i Brisbane. Med programstart tre gånger om året är Martin ett flexibelt alternativ och du kan mer eller mindre börja när det passar dig. Du kan välja bland olika bachelorutbildningar på antingen två eller tre år. På Martin är utbildningarna yrkesinriktade och har nära kontakt med näringslivet. Klasserna är mindre och du får en personlig kontakt med lärarna.

Martin har goda kontakter med universitet runt om i Australien. Vill du fortsätta dina studier och göra en transfer till ett australiensiskt universitet kan du tillgodoräkna dig dina tidigare studier på Martin. Tanken med Martin är att du ska vara rustad för att antingen gå ut i arbetslivet direkt efter din examen eller fortsätta vidare till universitet i Australien. Vet du inte om du vill studera en hel universitetsutbildning i Australien, men ändå inte "slösa" tid på vägen, är Martin ett mycket bra val.


Program & kurser:

Bachelorutbildnigar:
Studera din bachelor på 2 år (snabbfart) eller 3 år i Sydney eller Brisbane. Bachelorutbildningarna är personliga med mindre klasser och innehåller en obligatorisk praktikperiod. Följande bachelorutbildningar erbjuds på Martin:

 • Bachelor in Business
 • Bachelor in Business, inriktning Marketing
 • Bachelor in Business, inriktning Event Management
 • Bachelor in Business, inriktning Tourism

Terminstider:

Martin tillämpar tre-terminssystem på sina bachelors vilket innebär att du som student kan starta dina studier i mars, juli eller november.

I bifogat dokument finner du startdatum för bachelorutbildningarna: Semester Dates 2017


Terminsavgift:

Martins utbildningar är studiemedelsberättigade från CSN, skolan har en konkurrenskraftig terminsavgift för bachelorutbildningarna.

Terminsavgifter för bachelorutbildningarna hittar du här.

* Vi reserverar oss för eventuella prisändringar från skolan. 


Boende:

Martin har inget eget studentboende på skolan. De flesta av Study Abroads studenter väljer att dela lägenhet med andra studenter, men du kan också välja att bo hos en värdfamilj. Du bokar ett tillfälligt boende under första veckorna för att sedan leta mer permanent boende på plats.


Försäkring:

Study Abroad rekommenderar ”Studera utomlands”, en heltäckande försäkring utan självrisk, via Gouda försäkringsbolag. Försäkringen täcker exempelvis sjukvård, hemtransport vid sjukvård, överfallsskydd och vid rån, stöld och inbrott. Du kan låna från CSN till försäkringskostnaden. Mer information hittar du här.

Försäkringen kan beställas per dag och anpassas efter din studieperiod. Den går att teckna 14 dagar före och upp till 14 dagar efter kursen har slutat. Här kan du teckna försäkringen.


Ansökningsinfo:

Har du frågor angående ansökan kontakta oss på info@studyabroad.se eller ring 031-151090 så hjälper vi dig. 

Vill du ha hjälp med att fylla i själva ansökan, boka en tid så kan du göra det på plats på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö eller följ stegen nedan.

Har du ingen möjlighet att besöka ett av våra kontor kan vi givetvis hjälpa dig via Skype eller telefon.

Följande dokument måste medfölja i din ansökan för att den skall bli behandlad.

 • Martin ansökningsblankett: Application Form - Bachelor at Martin
  Gymnasiebetyg på svenska och engelska. 
 • Eventuella universitetsbetyg på svenska och engelska.
 • Bevis på engelskbehörighet: VG/C i Engelska A/5 eller B/6 från gymnasiet. I övriga fall gäller IELTS med resultat 5.5 (BA 6.0), ingen del under 5.0 (BA 5.5) eller TOEFL 525 (BA 550) (papper) eller 197 (online). Du kan även läsa förberedande Engelska på plats på Martin, om du vill göra så räcker det med G i Engelska.
 • Passkopia.
 • Study Abroads Allmänna Ansökningsregler.

Ansökan skickar du till info@studyabroad.se 
Eller via post till:
Study Abroad 
Trädgårdsgatan 3, 2tr
411 08 Göteborg

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.