Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Två nya samarbeten - London & Malaysia

University of West London

Med campus bara ett stenkast från centrala London och utbildningar med nära koppling till näringslivet är University of West London ett mycket attraktivt universitet. De har ett brett utbud av program inom allt från film och music till law och health care, och lägger stort fokus på att förbereda studenterna inför arbetslivet. Är du intresserad av att studera här kan du välja mellan ett helt program eller fristående kurser och terminstarten är i september och januari.

Vill du veta mer om University of West London får du gärna höra av dig till caroline.arvidsson@studyabroad.se.

 

University of Nottingham Malaysia

Detta campus tillhör University of Nottingham i UK, och ligger en bit söder om Kuala Lumpor i Malaysia. Här studerar studenter från hela världen och på campus finns allt som en student kan tänkas behöva i form av butiker, bostäder, idrottshall och pool. University of Nottingham Malaysia erbjuder både hela program och fristående kurser, och det finns möjlighet att söka stipendier både på bachelor- och masternivå.

Hör av dig till caroline.arvidsson@studyabroad.se om du vill veta mer!

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.