Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Funderar du på Australien? Kolla in UNISA i Adelaide!

Går du och funderar på att studera i Australien? Just nu har UNISA i Adelaide flera stipendiemöjligheter för dig som vill studera. Vill du enbart studera en eller två terminer får du som ansöker via Study Abroad automatiskt ett stipendium på 1000 AUD per termin. Studerar du en hel examen finns det chanser att få mellan 25 - 50% i stipendium utav terminsavgiften. 

Adelaide med sina 1,3 miljoner invånare är en stad som har allt och är omringat av vita stränder, vackra dalar och lockande vindistrikt. När man sedan inkluderar klimatet så är det ingen överraskning att ’the New Yorker magazine’ har föreslagit Adelaide som ’’den sista välplanerade och tillfredställande staden på jorden’’. Adelaide anses vara det bästa mat- och vindistriktet i Australien och har fler restauranger per capita än någon annan storstad i Australien. Adelaide är dessutom den stad i Australien som anses ha lägst levnadskostnader. 

UNISA är det största universitet i delstaten South Australia och är rankat som ett utav Australiens 10 bästa universitet. Universitet har fler än 250 program och över 4000 kurser vilket innebär att här kan du studera de flesta ämnen. 

Vill du veta mer? Maila oss på info@studyabroad.se så kan vi skicka mer information eller boka in dig på en kostnadsfri rådgivning på något utav våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.    

 

 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.