Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Study Abroad Sweden AB

Advisor - Universitetsutbildningar utomlands

 

Har du studerat utomlands? Var det det bästa du gjort? Vill du hjälpa svenska studenter att förverkliga sin dröm om utlandsstudier? Då kan du vara personen vi söker!

Study Abroad är Sveriges främsta förmedlare av studieplatser på universitet runt om hela världen. I produktportföljen finns universitet och college i USA, Australien, Storbritannien och ett 20-tal ytterligare länder.

Krav:

 - Avslutad universitetsutbildning, lägst Kandidatexamen (Bachelor degree). Meriterande om du har en Masterutbildning (Master degree)

 - Minst en termin vid ett utländskt lärosäte, meriterande om det är ett av de universitet som Study Abroad har i sin produktportfölj.

 - Engelska är arbetsspråk och kommer att testas vid intervju

 Meriterande:

 - Om du arbetat som rekryterare, konsultchef eller i liknande position.

 - Om du är studie- och yrkesvägledare.

 - Om du har dokumenterad försäljningserfarenhet.

För att lyckas i yrket krävs det att du är service-orienterad, kan hålla deadlines och älskar att jobba i en internationell miljö.


Detta är en junior tjänst och vi söker någon med 1-5 års arbetslivserfarenhet.

Vänta inte med att söka! Tjänsten kan tillsättas före sista anställningsdag.

 

Vi vill att du skickar din ansökan via mejl till: jobb@studyabroad.se

 

 

På Green River College, utanför Seattle, får du den klassiska college-upplevelsen tillsammans med många andra internationella studenter. De erbjuder ett brett utbud av kurser och har ett treterminssystem där nya studenter antas varje termin. Utöver studierna finns även en mängd andra aktiviteter på skolan så som klubbar, organisationer och sportlag. Så är du ute efter att uppleva det mesta som college-livet i USA kan erbjuda, tveka inte att söka till Green River College! Just nu erbjuder också Green River stipendium för studenter som söker hösten 2017 eller vintern 2018.

Är du praktiskt lagd och vill bygga på ditt CV i metropolen som aldrig sover - New York? Då är SUNY New Paltz skolan för dig! Här erbjuds ett unikt program på 17 veckor där du börjar med teori, för att sedan tillbringa andra halvan med att göra praktik.

Studierna kan påbörjas antingen på höstterminen eller vårterminen och boende ingår både på campus och på Manhattan. Efter avslutad utbildning har du praktisk erfarenhet från arbete på ett amerikanskt företag och därigenom stora fördelar på arbetsmarknaden.

Vill du ha en unik studieupplevelse och ett CV som sticker ut från mängden - sök till SUNY New Paltz!

University of West London

Med campus bara ett stenkast från centrala London och utbildningar med nära koppling till näringslivet är University of West London ett mycket attraktivt universitet. De har ett brett utbud av program inom allt från film och music till law och health care, och lägger stort fokus på att förbereda studenterna inför arbetslivet. Är du intresserad av att studera här kan du välja mellan ett helt program eller fristående kurser och terminstarten är i september och januari.

Vill du veta mer om University of West London får du gärna höra av dig till caroline.arvidsson@studyabroad.se.

 

University of Nottingham Malaysia

Detta campus tillhör University of Nottingham i UK, och ligger en bit söder om Kuala Lumpor i Malaysia. Här studerar studenter från hela världen och på campus finns allt som en student kan tänkas behöva i form av butiker, bostäder, idrottshall och pool. University of Nottingham Malaysia erbjuder både hela program och fristående kurser, och det finns möjlighet att söka stipendier både på bachelor- och masternivå.

Hör av dig till caroline.arvidsson@studyabroad.se om du vill veta mer!

Flera av de skolor som vi samarbetar med erbjuder olika typer av stipendier för internationella studenter.

Nedan finns ett urval:

 

Berkeley College

Berkeley College i USA erbjuder utbildningar i "the big apple" - New York, här finns ypperliga möjligheter att läsa vid en spännande skola och samtidigt vara nära alla möjligheter i världsstaden New York. Stipendiet de erbjuder utgår från dina tidigare betyg. Populära program och kurser är exempelvis International Business, Fashion och Marketing/Management. 

Läs mer om stipendiet på skolans egen scholarship application form - här!

 

Macquarie University

Macquarie University i Australien, Sydney erbjuder stipendie för alla som söker program, och ansökan för stipendiet görs i samband med din ansökan till skolan. Du har möjlighet att få 5000 AUD avdraget per termin! Några av de mest populära utbildningarna är business/handel, internationella relationer, kommunikation och media, antropologi samt psykologi. 

Läs mer om stipendiet på skolans egen hemsida - här!

 

Macromedia University

Macromedia University i Tyskland erbjuder studier i engelska i antingen München eller Berlin, och specialiserar sig på utbildningar inom media, kommunikation, management och design. Universitets kandidatexamen är vanligtvis på 3,5 år och då läser studenter en termin utomlands i tex Australien, USA, Sydkorea, Thailand, Kanada eller Argentina. I kandidatprogrammen ingår även en termins praktik. Stipendiet kan du med bättre betyg alternativt du med volontärarbete i bakgrunden söka! 

Läs mer om stipendiet på skolans egen hemsida - här!

 

Vid frågor kontakta emelie.nordstrom@studyabroad.se.

 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.