Nyfiken? Kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning! 031 15 10 90

Går du och funderar på att studera i Australien? Just nu har UNISA i Adelaide flera stipendiemöjligheter för dig som vill studera. Vill du enbart studera en eller två terminer får du som ansöker via Study Abroad automatiskt ett stipendium på 1000 AUD per termin. Studerar du en hel examen finns det chanser att få mellan 25 - 50% i stipendium utav terminsavgiften. 

Adelaide med sina 1,3 miljoner invånare är en stad som har allt och är omringat av vita stränder, vackra dalar och lockande vindistrikt. När man sedan inkluderar klimatet så är det ingen överraskning att ’the New Yorker magazine’ har föreslagit Adelaide som ’’den sista välplanerade och tillfredställande staden på jorden’’. Adelaide anses vara det bästa mat- och vindistriktet i Australien och har fler restauranger per capita än någon annan storstad i Australien. Adelaide är dessutom den stad i Australien som anses ha lägst levnadskostnader. 

UNISA är det största universitet i delstaten South Australia och är rankat som ett utav Australiens 10 bästa universitet. Universitet har fler än 250 program och över 4000 kurser vilket innebär att här kan du studera de flesta ämnen. 

Vill du veta mer? Maila oss på info@studyabroad.se så kan vi skicka mer information eller boka in dig på en kostnadsfri rådgivning på något utav våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.    

 

 

På Green River College, utanför Seattle, får du den klassiska college-upplevelsen tillsammans med många andra internationella studenter. De erbjuder ett brett utbud av kurser och har ett treterminssystem där nya studenter antas varje termin. Utöver studierna finns även en mängd andra aktiviteter på skolan så som klubbar, organisationer och sportlag. Så är du ute efter att uppleva det mesta som college-livet i USA kan erbjuda, tveka inte att söka till Green River College! Just nu erbjuder också Green River stipendium för studenter som söker hösten 2017 eller vintern 2018.

Är du praktiskt lagd och vill bygga på ditt CV i metropolen som aldrig sover - New York? Då är SUNY New Paltz skolan för dig! Här erbjuds ett unikt program på 17 veckor där du börjar med teori, för att sedan tillbringa andra halvan med att göra praktik.

Studierna kan påbörjas antingen på höstterminen eller vårterminen och boende ingår både på campus och på Manhattan. Efter avslutad utbildning har du praktisk erfarenhet från arbete på ett amerikanskt företag och därigenom stora fördelar på arbetsmarknaden.

Vill du ha en unik studieupplevelse och ett CV som sticker ut från mängden - sök till SUNY New Paltz!

University of West London

Med campus bara ett stenkast från centrala London och utbildningar med nära koppling till näringslivet är University of West London ett mycket attraktivt universitet. De har ett brett utbud av program inom allt från film och music till law och health care, och lägger stort fokus på att förbereda studenterna inför arbetslivet. Är du intresserad av att studera här kan du välja mellan ett helt program eller fristående kurser och terminstarten är i september och januari.

Vill du veta mer om University of West London får du gärna höra av dig till caroline.arvidsson@studyabroad.se.

 

University of Nottingham Malaysia

Detta campus tillhör University of Nottingham i UK, och ligger en bit söder om Kuala Lumpor i Malaysia. Här studerar studenter från hela världen och på campus finns allt som en student kan tänkas behöva i form av butiker, bostäder, idrottshall och pool. University of Nottingham Malaysia erbjuder både hela program och fristående kurser, och det finns möjlighet att söka stipendier både på bachelor- och masternivå.

Hör av dig till caroline.arvidsson@studyabroad.se om du vill veta mer!

Flera av de skolor som vi samarbetar med erbjuder olika typer av stipendier för internationella studenter.

Nedan finns ett urval:

 

Berkeley College

Berkeley College i USA erbjuder utbildningar i "the big apple" - New York, här finns ypperliga möjligheter att läsa vid en spännande skola och samtidigt vara nära alla möjligheter i världsstaden New York. Stipendiet de erbjuder utgår från dina tidigare betyg. Populära program och kurser är exempelvis International Business, Fashion och Marketing/Management. 

Läs mer om stipendiet på skolans egen scholarship application form - här!

 

Macquarie University

Macquarie University i Australien, Sydney erbjuder stipendie för alla som söker program, och ansökan för stipendiet görs i samband med din ansökan till skolan. Du har möjlighet att få 5000 AUD avdraget per termin! Några av de mest populära utbildningarna är business/handel, internationella relationer, kommunikation och media, antropologi samt psykologi. 

Läs mer om stipendiet på skolans egen hemsida - här!

 

Macromedia University

Macromedia University i Tyskland erbjuder studier i engelska i antingen München eller Berlin, och specialiserar sig på utbildningar inom media, kommunikation, management och design. Universitets kandidatexamen är vanligtvis på 3,5 år och då läser studenter en termin utomlands i tex Australien, USA, Sydkorea, Thailand, Kanada eller Argentina. I kandidatprogrammen ingår även en termins praktik. Stipendiet kan du med bättre betyg alternativt du med volontärarbete i bakgrunden söka! 

Läs mer om stipendiet på skolans egen hemsida - här!

 

Vid frågor kontakta emelie.nordstrom@studyabroad.se.

 

Boka rådgivning

Boka Studierådgivning/Infobeställning

Att boka en studierådgivning och beställa information hos Study Abroad är helt kostnadsfritt. Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig.


Vart/Vad vill du studera?

Välj vad och vart du vill studera.

Boka Rådgivning
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.